Lektørudtalelse og andre anmeldelser

Bogen om Permakultur har fået en saglig og særdeles positiv lektørudtalelse, som understøtter det vi gerne har villet med bogen:

“Bogen fungerer som en total introduktion til permakultur, hvor alle centrale begreber afklares på en fint formidlet og let forståelig måde. En god håndbog til den, der selv vil i gang med permakultur. Permakultur er et bud på fremtidens mere bæredygtige levevis, og denne bog vil ganske sikkert være et godt redskab for nysgerrige læsere og samfundet … fra græsrødder til politikere.”
Dansk lektørudtalelse, april 2019. 

 

Nedenfor en række personlig udtalelser:

“Den er rigtig rigtig god! Inspirerende, oplysende og nem at læse. Godt arbejde. Sådan! Det er en fremragende bog ” Signe Schrøder, formand for Praktisk Økologi

“Læs den! Den er en øjenåbner.” Jette Frantzen

” Jeg har benyttet min corona-ferie til at genlæse jeres bog om permakultur. Jeg har lyst til at rose den. Den vinder ved nærmere bekendtskab. I har virkelig været vidt omkring og lavet en rigtig flot research. Jeg kan ikke komme på noget der mangler. Tværtimod I når videre ud i hjørnerne end jeg lige havde forestillet mig. ” Knud Anker Iversen, Høje Taastrup Miljø- og energi center.

“Bogen købte jeg efter at have lånt med arme og ben på biblioteket hvad jeg kunne finde om permakultur. Jeres bog var klart den bedste og klareste introduktion, jeg er stødt på. Jeg er vild med dens strukturerede opbygning og det, at I starter med en begrebsdefinition. Så den måtte jeg eje.” Nanna Kold, Antropolog

“Vilken underbar bok ni har gjort! Blir så glad att den också översatts till svenska!”  Ralf Palmpers ejer af Permakultursteder Växhuset

“I går dumpede jeres bog ind i min postkasse. Hvor er den flot og informativ. Afsnittet ang. økonomi har jeg grundig læst. Meget klart og brugbar også for mig der ellers har sat mig godt ind i stoffet.” Jens Thordal, Økonom fra forening JAK

“Jeg har med stor glæde læst “Bogen om permakultur”, som gjorde mig virkelig meget klogere på konceptet permakultur og gav mig lyst til at lære mere. Jeg synes bogen giver en rigtig god, kortfattet introduktion til emnet og jeg tror der er mange der som mig, kan få meget ud af den.” Nicoline Skandov Journalist

“1000 tak for bogen !Det er et fantastisk “lille” skrift som i den grad viser vejen Frem – ved at gå tilbage og lytte til naturen 🙂 Og det er så vigtigt !!! Her i bogen er lette anvisninger til de overordnede betragtninger vi alle bør foretage hele vejen gennem livet, når man har “menneskehedens langsigtede overlevelse som 1.prioritet.Jeg har mange nye bekendtskaber her på øen som godt ku bruge jeres “bibel” så jeg har tænkt mig at købe et klasse sæt så jeg ku gi dem som vandre bøger i gave til de mennesker der er klar. ” Mads Kettel … tidliger rådgivende Ingeniør, nu permakulturist

” Jeg fik bogen tilsendt i sidste uge, og har slugt den. Selvfølgelig vil jeg være medlem af Permakultur Danmark! Jeg er ved at anlægge permakulturhave i skoven hvor jeg bor.” Mikael Elke, Leder af Praktisk Økologi

“Fantastisk bok. Anbefales” Ann Helen Czeremuga

“Den er god, grundig, konkret og meget inspirerende. ” Helle Wisbech

“Klart en bestseller. Tak for vigtig læsning” Annabehl Søndergaard

“Den er virkelig god og oplysende . Mon der er råd til at donere et eksemplar til nogle af vores nye ministre?” Emmamaria Padma Vincentz

“Tak for en god bog. Man opløftes til at tro, at det kan nåes at omstille verden i tide, når man læser den. ” Per Kjølle Jensen

Tusind tusind tak for alt jeres smukke arbejde😊🙏Det er en fantastisk bog som I har lavet! ❤” Andreas Ekström