Lev Bæredygtigt er en lille idealistisk familie-virksomhed, der arbejder til en lav timeløn for at udbrede permakultur som svar på bl.a. klimaforandringerne. Leveringstiden er derfor svingende. For det meste sender vi i løbet af 1-3 hverdag, men i tilfælde af sygdom og ferie kan der gå op til 1 uge.

Du kan betale med Visakort og Mastercard. Vi arbejder på at der snart også kan betales med Mobilepay og Dankort

Vi følger de almindelige regler om fortrydelsesret. Det betyder, at der generelt er 14 dages fortrydelsesret for private. Der er dog ikke fortrydelsesret på engangskøb af tidsskrifter, kun på abonnementer. Ved fortrydelse skal varen sendes retur forsvarlig emballeret og i samme stand som du modtog den. Du betaler selv returportoen. Herefter tilbagebetaler jeg pengene til din bankkonto.

Såfremt en vare er beskadiget har du reklamationsret og vi sender en ny, hvis du sender os et foto af den beskadiget vare.

Depositumdelen (står ved varen i webshoppen) ved tilmelding af kurser og rundvisning gives heller ikke retur inden for de første 14 dage. Ved senere framelding end de 14 dage gives pengene ikke retur. (Dette for at kunne planlægge annoncering mv. og så vil det jo være ærgerligt for alle parter, hvis vi siger nej til deltagere og så efterfølgende ikke få en fyldt rundvisning eller et fyldt kursus– og det har vi desværre prøvet flere gange).

Personoplysninger deles ikke. Dog vil vi sende gruppemails ud til kursushold.

Du kan læse nærmere om returretten på forbrug.dk.

Hvis varen bortkommer i posten eller bliver beskadiget, sender jeg dig en ny pakke.

Mange hilsner Mira Illeris og Esben Schultz