Få en annonce i tidsskriftet

Annonce i Tidsskrift om Permakultur
Vil du have en annonce i Tidsskrift om Permakultur?
.
Oplag og rækkevide:
Permakultur udkommer på dansk i Danmark og Norge …og på Svensk i Sverige. Det samlede oplag var sidst på 2600 tidsskrifter – men abonnentstigninger er flere hver uge, så denne gang bliver det flere.
.
Priser, farver og billeder:
1/8 side 500kr
1/4 side 800kr
1/2 side 1600kr
Priserne er excl. moms. Annoncen må gerne være i farver og med billeder.
.
Sprog: Umiddelbart foreslår vi at annoncerne kommer til at stå i de sprog de er indleveret i. Hvis du ønsker den oversat så kontakt os – det kan lade sig gøre at skifte den sorte farve.
.
En god sag:
Tidsskriftet laves primært med ulønnet arbejde – fordi vi synes det er vigtigt at få de permakulturelle løsninger ud til flere. Annoncerne er en vigtig del i at få økonomien til at hænge sammen. Vi bringer kun annoncer der har permakulturel relevans.
.
Formaterne for annoncer:
 1/8 side liggende 9,0×6,6
 1/4 side, stående 9,0×13,5 eller liggende 18,5×6,6
 1/2 side, liggende 18,5×13,5
Deadline for at reservere plads til en annonce til forårsnummeret 2015 er d.8.februar, hvis ikke pladsen er udsolgt inden – skriv annonce til Permakultur i emnet på din mail.

2 tanker om “Få en annonce i tidsskriftet”

 1. Hej Permatur.

  Jeg skriver til jer da I udgiver magasinet: Permatur.
  Porto Partner er en virksomhed, som sørger for lavere portoomkostninger for virksomheder og foreninger. Jeg vil rigtigt gerne sende et tilbud på distribution af jeres magasin. Hvis I ønsker et tilbud, så skal jeg bare have følgende oplysninger:
  Oplag
  Land
  Vægt
  Frekvens har jeg noteret til 2 gange.

  Hilsen

  Martin

Der er lukket for kommentarer.