Få Permakultur Tidsskriftet som medlem af foreningen

Tidsskrift om Permakultur bringer artikler om skovhaver, skovlandbrug, biokul i dyrkning, akvakultur, permakultur byggeri, alternativ økonomi … og mange flere konkrete liv og løsninger der modvirker klimaforandringerne.

Foreningen
– Vær med til at forandre verden – Støt og påvirk foreningsarbejdet – Deltag i arrangementer og ture –  Modtag 3 årlige nyhedsbreve – Modtag de 2 årlige udgaver af Tidsskrift om Permakultur.

Vi samarbejder med foreningen Permakultur Danmark, og det betyder, at du som medlem af foreningen modtager Tidsskrift om Permakultur. Vi anbefaler alle, som vil bidrage til at fremme permakultur, at melde sig ind i foreningen.

Læs om foreningen og melde dig ind

Tilbud for nye medlemmer/abonnenter – sæt af de tidligere numre af Permakultur

Mange køber sæt og det skyldes, at det er den største danske samlede litteratur om permakultur og den høje kvalitet i artiklerne, der gang på gang bringer helt ny viden om permakultur løsninger til Danmark og samler en Nordisk permakultur bevægelse. Du modtager alle tidligere numre på lager frem til og med 2017 i alt 12 stk.(nr. 1-6 + 13  er desværre udsolgt) til en reduceret pris på 420 kr incl. forsendelse (normalpris 470 kr inkl forsendelse).

Du kan tilvælge pakken med tidligere numre, når du bestiller via linkene ovenfor. Eller du kan købe dem som et sæt sammen med Bogen om Permakultur.