Tidsskrift om Permakultur

Tidsskriftet bringer artikler om konkrete helhedsløsninger på de miljø- og klimaproblemer det moderne samfund er ved at drukne i. Permakultur er omsorg for jorden, omsorg for mennesker og lige fordeling. Permakultur vokser i hele verden, også i Danmark. Find ud af hvordan og hvorfor …

Tidsskrift om Permakultur bringer artikler om skovhaver, skovlandbrug, biokul i dyrkning, akvakultur, permakultur byggeri, alternativ økonomi … og mange flere konkrete liv og løsninger der modvirker klimaforandringerne.

Tidsskrift om Permakultur har gang på gang bragt hel ny viden til Danmark ved at være det første danske medie der skrev om skovhaver, biokul i skovlandbrug, allé dyrkning osv. osv. Det bestræber vi os på at blive ved med.

7 tanker om “Tidsskrift om Permakultur”

 1. Hej i to fine

  Forslag til artikler, det være så rart med noget listeagtigt over hvad for afgrøder der er flerårige og som kan dyrkes i vort klima, PH, foretrukne voksemedie, spire temp. voksetid, copagnion planting, guilding etc. Så man lige som hurtigt kan få noget overblik.

  Go dag t jer

 2. Kære Lev Bæredygtigt

  Jeg vil gerne melde mig ind i foreningen og samtidig bestille de tidligere udgaver af Permakultur.
  Desværre virker linket der skulle lede mig til indmelding i foreningen ikke, så jeg vil derfor høre hvordan jeg så skal gøre?

  Jeg glæder mig til at høre fra jer!

  Med venlig hilsen
  Solsikke Lausten

Der er lukket for kommentarer.