Arrangementer

Arrangementer 2019

I år knokler vi løs med at opstarte Svanholm Permakultur Landbrug og har derfor et anderledes arrangement-program, med fokus på workshop, arbejdsdage og rundvisninger:

19.maj: Rundvisning på Svanholm Permakultur Landbrug

D. 14.-17. april: Vi planter træer, etablerer vores bevoksede tag, gøder træer mv. 14 pladser

D. 30.maj – 2.juni: Vi etablere spildevandrensninganlæg, med hjælp fra ekspert René Kilian. Det bliver det første af denne model i Danmark -filteranlæg med spildevandskasse i drivhus. Der skal også støbes fundamenter til drivhuset – 5 pladser.

D.1.-12. juli: Vi bygger halmvægge mv. 8 pladser

D.19.-31.august: Vi bygger videre … 8 pladser

Tilmelding og spørgsmål sker til:
mirailleris@gmail.com

Skriv også hvis du ønsker et foredrag eller rundvisning for en gruppe.

 

5 tanker om “Arrangementer”

 1. Hej Mira og Esben,
  Jeg har et ægtepar som snakke om og spørge indtil dyrking og skovhave og Transition Town, de tænkte at det kunne være et fællas projekt for Askov ….

  … og jeg støtte dem hele hjertet hvis de ville dele ansvaret med at være ‘primas motorer’ …de ikke har læste særlig meget om Permakultur, og jeg vil gerne opmunte dem til begynder at forske procedurene … vil gå igennem de gamle blade, og finde et par som er revelante …

  Jeg kan ikke se på din hjemmeside hvornår de næste kursuser er … personligt er jeg interesseret i et Skovhave kursus … måske kan jeg løkke Eric med

  Håer at vi ses snart! Kh, Cathy

 2. Hej Cathy

  Det lyder godt, vi holder kursus pause pga. vores lille baby og store husbyggeri og etablering af skovlandbrug.

 3. Kære Mira
  Jeg så billederne af jeres planlagte huse, og blev helt stum – det hus har jeg haft inde i mit hovede i mere end ét – ja snarere i to år, og jeg har en idé om at bygge sådan et hus (med hjælp) på min egen sydvendte bakke, på mit lille landbrug på 7,4 ha, som har været dyrket økologisk i de sidste 20 år. Indtil videre har jeg startet processen ved at fælde nogle store træer på mit sted, så jeg har tømmer til huset. Jeg er meget interesseret i at vide mere om jeres projekt, og på den måde få inspiration til mit eget. Jeg har ikke kræfter til at yde en ordentlig indsats på jeres kursus den 14-17 april, men vil høre, om jeg evt. kunne deltage som ekstra person på den første dag – mod betaling af de 750 kroner, som I nævner, at I plejer at tage for en kursusdag?

 4. Hej Tove – undskyld jeg først ser din besked nu … men kom til en af vores rundvisninger.

Der er lukket for kommentarer.