Arrangementer

Arrangementer 2021

I år holder vi en byggeworkshop og et nyt special permakulturkurser. Èt for dig der har interesse for skovhaver og skovlandbrug. Se nedenfor.

Skriv også hvis du ønsker et foredrag eller rundvisning for en gruppe.

BYGGEWORKSHOP D.23.-26-SEPTEMBER

Vær med til at hjælpe Danmarks første fossilfri permakultur landbrug godt i gang – vær med til at bygge et off-grid kredsløbshus af lokale naturmaterialer som halm, træ og ler. Vi søger voluntører der har erfaring med at arbejde i træ til at hjælpe med at beklæde permakulturhuset med kalmerbræder fra skoven, lave solfangere og andre byggeopgaver.  Workshoppen er en bytteaftale, hvor vi gi´r god økologisk kost og undervisning i retur for dit arbejde.

Se mere her: https://permakulturgaarden.dk/arrangementer/byggeworkshop-23-26-september/

2 DAGSKURSER I PERMAKULTUR SKOVLANDBRUG OG SKOVHAVER 13.06.21 og d.11.09.21

Få viden til hvordan du designer dit permakultur skovlandbrug eller din permakulturhave. Skovhaver med stor diversitet i krone- og busklaget og gode blandingskulturer af flerårige grønsager til selvforsyning og på større skala til salg, hønseskov og nøddetræer med geder, ses i praksis og sættes i perspektiv med visionen for, hvordan vi takler klimakrisen og genopbygger naturen. Kl.10-17 inklusiv skovhavefrokost, te, kaffe og kage.

Tilmelding sker ved at købe billet via webshoppen