Ekstra kursus i Permakultur skovhaver og skovlandbrug

På grund af meget stor efterspørgsel, slår vi endnu et kursus op om Permakultur Skovlandbrug d. 3. september. 200kr. i SU rabat.

Dejligt med den store interresse for dyrkning i haver og småskala landbrug, der bruger urskoven som model for højproduktive dyrkningssystemer, der modvirker klimaforandringerne og regenererer naturressourcerne. Del gerne!

KURSUSBESKRIVELSE:

Lær om skovhaver med blandingskulturer af flerårige grønsager, nye mindre kendte bær-, frugt, salat-, og nødde-buske og træer til selvforsyning og på større skala til salg. Lær om den selvfodrende hønseskov og nøddeskoven med paw paw og læhegn og damme der øger biodiversiteten.

Kurset foregår midt i dyrkningssystemerne på Permakulturgaarden, der for blot 7 år siden var en pløjemark. Så alt opleves i praksis, perspektiveres til teori og forskning og der serveres skovhavefrokost og kage.

Permakulturgården ligger i Skovvirke, der er en klynge af 6 samarbejdende permakultur skovlandbrug , hvor vi bygger nøjsomme off-grid halmhuse og lever inden for et bæredygtigt økologiske fodaftryk. Et bud på fremtidens landbrug og livsstil. Få viden du ikke kan få andre steder.

Kl.10-16.30 inklusiv skovhavefrokost, te, kaffe og kage.

Respons fra sidste års kursister:

“Tak for en helt vidunderlig dag hos jer. Jeres liv og indsats for kloden sætter den velkendte måde at drive landbrug i det vildeste perspektiv. At opleve jer leve i overensstemmelse med planetens begrænsede ressourcer, får alt det udenom, dvs. vores andres liv og ´landbruget, til at virke fuldstændig grotesk og abnormt. Jeg håber, at I orker vise mange flere rundt, det er totalt en øjenåbner.“

“Tusind tak for et enormt inspirerende kursus i Skovvirke… Jeg var helt væltet bagover og dybt imponeret – fyldt af kæmpe inspiration og lyst til at ‘gå videre’ med dette og kæmpe for samme sag.”

” Tusind tak for en god dag. Hver dag bruger jeg det I har lært mig på kurset dels i debatter med venner og bekendte og dels i videreudvikling af egen skovhave. Jeg er dybt taknemmelig for inspirationen og jeres indsats i klimakampen. Jeg er også vildt imponeret over Esbens systematiske gennemregninger på både CO2 regnskab og jeres fremtidige økonomiske perspektiver.”