Kom på udbygget kursus i Permakultur Skovlandbrug

Det er helt på hovedet. Sidste år efterspurgte unge kursister et ungdomskursus… så slog vi sådan et op… og i år har det vrimlet ind med tilmeldinger fra unge, men til det allerede næsten fyldte Permakultur certifikat kursus. Således har vi åbnet op for tilmeldinger fra alle – men giver stadig en stor ungdomsrabat på 400kr. Kurset fik enormt god feedback sidste år og i år afholder vi d.18.-19. Læs beskrivelse her:

Få viden til hvordan du designer dit permakultur skovlandbrug eller din permakulturhave. Lær gennem undervisning og med hænderne mens vi sammen etablerer bunddække i et nyt område af madskoven til salg – flerårige grønsager og bunddækkeplanter .

Kursusbeskrivelse:

På dette 2-dagskursus lærer du gennem undervisning og praktisk arbejde med udgangspunkt i Permakulturgaardens design og permakultur skovlandbrug og permakulturhaver: Skovhaver med stor diversitet i krone- og busklaget og gode blandingskulturer af flerårige grønsager til selvforsyning og på større skala til salg, hønseskov og nøddetræer og paw paw med geder, ses i praksis og sættes i perspektiv med visionen for, hvordan vi takler klimakrisen og genopbygger/regenererer naturen. Få viden du ikke kan få andre steder. Kurset bliver en vekslen mellem teori og praksis, så du er godt rustet til at lave dit eget permakultur skovlandbrug.

Respons fra sidste års kursister:

Tak for et helt vidunderligt kursus hos jer. Jeres liv og indsats for kloden sætter den velkendte måde at drive landbrug i det vildeste perspektiv. At opleve jer leve i overensstemmelse med planetens begrænsede ressourcer, får alt det udenom, dvs. vores andres liv og ´landbruget, til at virke fuldstændig grotesk og abnormt. Jeg håber at I orker vise mange flere rundt, det er totalt en øjenåbner.

“Tusind tak for et enormt inspirerende kursus i Skovvirke… Jeg var helt væltet bagover og dybt imponeret – fyldt af kæmpe inspiration og lyst til at ‘gå videre’ med dette og kæmpe for samme sag.”

” Tusind tak for et godt kursus. Hver dag bruger jeg det I har lært mig på kurset dels i debatter med venner og bekendte og dels i videreudvikling af egen skovhave. Jeg er dybt taknemmelig for inspirationen og jeres indsats i klimakampen. Jeg er også vildt imponeret over Esbens systematiske gennemregninger på både CO2 regnskab og jeres fremtidige økonomiske perspektiver.”

Inklusiv fuld økologisk kost med ingridienser fra skovhaven og skovlandbruget – eksklusiv morgen mad.

Underviserene er Esben Schultz og Mira Illeris, der begge har mange års erfaring med permakultur i praksis og undervisning. De er bl.a. forfattere til Bogen om Permakultur og redigerer Tidsskrift om Permakultur. Dagsprisen er lavere, da dit arbejde også er en hjælp, men på den anden side er der færre kursuspladser, så du får mere individuel vejledning,  flere måltider med aftensmad, samt ekstra undervisning i planteteknikker mv.