Noget for dig?

PERMAKULTUR bruger URSKOVEN SOM MODEL for at designe systemer, der opfylder menneskets behov, samtidigt med at vi modvirker klimaforandringerne og genopbygger naturressourserne… men HVORDAN g√łr vi det I PRAKSIS?

Det arbejder vi med p√• Permakulturgaarden i Skovvirke og de permakultursteder vi bes√łger p√• Permakultur Designkurset d.27.juni-8.juli.Her er kun 4 ledige pladser. Egenlig er alle studierabatpladserne besat, men da vi er glade for at der kommer mange unge mennesker p√• vores kurser, har vi valgt at droppe begr√¶nsningen p√• studiepladser.

DYBDEG√ÖENDE OG MED MANGE PRAKSIS EKSEMPLERN√•r du tilmelder dig kurset modtager du Bogen om Permakultur, og da alle kursister s√• har l√¶st den f√łr kurset, kan vi n√• mere i dybden med teorien, se flere praksissteder, have flere workshops og f√• mere tid til at arbejde med design for dit eget eller en medkursists permakultur projekt. P√• permakulturgaarden arbejder vi med madskov (skovhaver til selvforsyning og salg, selvfodrende h√łnseskov, n√łddeplantage med produktiv underbeplantning, l√¶hegn med flere funktioner, halmhus bygget af lokale naturmaterialer og designet med bevokset tag, s√• det falder ind i landskabet, √•rsudj√¶vnet- og passiv-solvarme, komposttoilet, spildevandsdrivhus, solfanger og eget elsystem med gengasgenerator og solceller.Permakulturgaarden ligger i Klyngen Skovvirke, hvor 4 andre permakulturg√•rde og -huse er under etablering. En unik organisation.Men herudover tager kurset p√• studieture, der supplere det du ser hos os. Vi bes√łger Hjortespringg√•rd, hvor 2 kvinder laver abonnementssalg fra marketgardening, til K√łge F√¶lles Jord med skovhave og tinyhouses, til bof√¶llesskabet Karise Permatopia med 10 ha. f√¶lles drevet permakulturlandbrug, til Svanholm for at h√łre om holistisk afgr√¶sning med 100 malkek√łer og f√•r og deres konsensusdemokrati gennem 43 √•r.

MAD, FRITID OG CERTIFIKATDer serveres fuld √łkologisk kost med permakulturgaardens produkter, s√• du f√•r smagt mange fler√•rige gr√łnsager. I fritiden er der mulighed for b√•lhygge p√• naturcampingpladsen i Svanholm Skov og strandture til fjordene. Kurset afsluttes, med certifikatoverr√¶kkelse og festmiddag. Den perfekte sommerferie for dig, der vil have indhold og m√łde andre, der interesserer sig for permakultur.

Adresse Svanholm Skovhavevej 1, 4050 Skibby

Undervisere Esben Schultz og Mira IllerisLæs mere på:

https://permakulturgaarden.dk/…/permakultur-design…/