Udbygget Permakultur skovlandbrugs kursus – Permakulturgaarden

13-15.maj 2022

Få viden til hvordan du designer dit permakultur skovlandbrug eller din permakulturhave. Lær gennem undervisning og med hænderne ved at være med til at etablere flerårigegrønsager og bunddækkeplanter i vores store skovhave til salg. 

Kursusbeskrivelse:

På dette 3-dagskursus lærer du gennem undervisning og praktisk arbejde med udgangspunkt i Permakulturgaardens design og permakultur skovlandbrug og permakulturhaver: Skovhaver med stor diversitet i krone- og busklaget og gode blandingskulturer af flerårige grønsager til selvforsyning og på større skala til salg, hønseskov og nøddetræer og paw paw med geder, ses i praksis og sættes i perspektiv med visionen for, hvordan vi takler klimakrisen og genopbygger/regenererer naturen. Få viden du ikke kan få andre steder. 

Kurset bliver en vekslen mellem teori og praksis, så du er godt rustet til at lave dit eget permakultur skovlandbrug.

Respons fra sidste års kursist Nanna:“Tusind tak for et enormt inspirerende kursus i Skovvirke… Jeg var helt væltet bagover og dybt imponeret – fyldt af kæmpe inspiration og lyst til at ‘gå videre’ med dette og kæmpe for samme sag.”

Inklusiv fuld økologisk kost med ingridienser fra skovhaven og skovlandbruget.

Underviserene er Esben Schultz og Mira Illeris, der begge har mange års erfaring med permakultur i praksis og undervisning. De er bl.a. forfattere til Bogen om Permakultur og redigerer Tidsskrift om Permakultur.

Book billet her

Kan være et billede af en eller flere personer og udendørs

Kan være et billede af blomst og natur