Så kom vi i hus…

Skovhavehuset bygget af lokale naturmaterialer, offgrid og forsænket i landskabet. Det tog kun 10 år😉… fra vi besluttede at flytte fra Den selvforsynende landsby og starte det, der i dag er Skovvirke – permakultur landbrug ved Svanholm, til vi nu bor her. Wow det er skønt nu. Vi bor midt i vores permakultur skovlandbrug, der modvirker klimaforandringerne og understøtter biodiversiteten. Store forandringer ta´r tid. Vi håber, at de træer vi har plantet vil producere mad og lagre kulstof i flere hundrede år frem i tiden.Og undervejs har vi altså tilplantet vores 1½ ha. store permakultur skovlanbrug “Permakulturgaarden.dk” med flere tusind træer og buske, fået endnu dreng, skrevet Bogen om Permakultur, udgivet Tidsskrift om Permakultur, holdt kurser og rundvisninger, så hvor lang tid det tog at bygge ved vi ikke. Men vi vil gerne give et stor tak til alle de frivillige der er kommet på workshop og hjulpet til. 🙂

#permakultur#halmhus#skovlandbrug