interesseret i det sidste skovlandbrug på Skovvirke?

Vi holder infodag d.11.april.

“Skovvirke – Permakulturlandbrug ved Svanholm” består af en klynge på 6 minelandbrug med 1½ ha til hver og 2 ha fællesjord. Vi plantede de første læhegnstræer i december 2015. I dag er mange 1000 træer plantet og flere af dem over 5 meter høje.

Vi lige nu i gang med at bygge off grid halmhuse,  mens vores skovhaver og skovlandbrug vokser op omkring husene. Vi modvirker klimaforandringerne fordi vi lagrer mere kulstof i træer og jord end vi udleder som CO2. Vi kommer til at leve af stedets ressourcer med selvforsyning og små skala permakultur landbrug og andre lokale virksomheder.  Det er en attraktiv livsstil tæt på naturen, hjemmearbejdspladser, et stærkt fællesskab, hvor hver familie samtidig skaber sit helt eget permakultur landbrug fra bunden. Foreløbigt er vi 3 familier og 2 unge par i gang. Luftfotoet her er fra 2019… så nu er vi meget længere.

Stedet ligger i tilknytning til Svanholm Storkollektiv, lige ved skov og mellem Isefjord og Roskilde fjor. 1 time fra København. Se mere https://www.facebook.com/Skovvirke og kontakt mirailleris@gmail.com med en præsentation af dig/jer, hvis det har interesse.