Permakulturlandbrug på den politiske dagsorden

I forbindelse med at der nu skal forhandles om, hvordan landbruget kan nå klimalovens mål gensender vi dette debatindlæg om barrierer for permakulturlandbrug som blev bragt i Information, denne artikel fra Tidsskrift om Permakultur om problemer v. støtteordninger og Bogen om Permakultur til alle relevante politikkere.

Vi ville også gerne have tid til at skrive flere debatindlæg mv. Det opleves som en ulige kamp, hvor vi med ulønnet arbejde skal kæmpe mod lønnede politikere, lobbyister og interesseorganisationer … så hvis flere vil gøre noget er det kun godt. Del gerne.

En ting er i hvert fald sikkert: Permakulturlandbrug modvirker klimaforandringerne og de udbredes i disse år i alle dele af landet, men det ville gå langt hurtigere med politisk opbakning!

https://www.information.dk/debat/2019/09/fjern-barriererne-baeredygtige-permakulturlandbrug

https://permakulturgaarden.dk/wp-content/uploads/2020/04/Artikel-st%C3%B8tteordning-for-permakulturlandbrug-PERMAKULTURTIDSSKRIFT-23.pdf