Kom til permakultur bygge workshop d.19.-30.august

Svanholm Permakultur landbrug inviterer til workshop. Vær med til at hjælpe Danmarks første fossilfri permakultur landbrug godt i gang – vær med til at bygge et helt særligt kredsløbshus af lokale naturmaterialer og opstarte vores permakultur landbrug. Vi skal rejse halmvægge og lave indervægge af lerhalmsvægge.

Efter at workshoppen har været fyldt siden april har vi nu fået 2 meget sene afbud … så er det noget for dig? Se mere her: https://levbaeredygtigt.dk/arrangementer/program-byggeworkshop-paa-permakulturlandbrug-9-maj-27-august-2017/

Halmhus bygges midt i permakultur landbruget

2 tanker om “Kom til permakultur bygge workshop d.19.-30.august”

  1. Det kunne jeg være meget interesseret i. Er der stadig plads på workshop’en og hvad med overnatning? Evt telt medbragt eller hvordan?
    Varme hilsener Mette

  2. Beklager at jeg først ser din henvendelse nu – jeg fanges lettere på mail.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *