Permakultur: Sæt løsninger på klimaforandringerne på skoleskemaet

Kære alle jer børn og unge der strejkede for klimaet i går. Tak, det er så vigtigt det I gør! Vi har netop skrevet en bog om hvordan vi modvirker klimaforandringerne ved at lagre kulstof, når vi dyrker vores mad og træ til tømmer, når vi bygger vores huse, når vi producerer vores elektricitet mv. Vi synes at skolen burde undervise i konstruktive løsninger og håber at rigtig mange unge får gavn af Bogen om permakultur. Her et uddrag:

“Permakultur giver det nødvendige modspil til klimaforandringerne. Med permakultur teknikker og redskaber kan vi i løbet af en forholdsvis kort årrække opnå en CO2 neutral livsstil og endda nå frem til en livsstil der direkte modvirker klimaforandringerne ved at lagre kulstof …
Permakultur etikken handler om solidaritet og lige fordeling med mennesker i fattige lande og med fremtidige generationer. Om solidaritet med vores børn og endnu ufødte børn, som skal overtage Jorden efter os, og som ikke selv kan kæmpe for deres rettigheder, mens muligheden for at tackle klimaforandringerne stadig er tilstede. Det er os, der lever nu, som må kæmpe for deres rettigheder. Vi har viden om, hvad vi skal gøre, og hvad vi ikke skal gøre for at omstille og viden forpligter …
Permakultur viser os vejen til et samfund og en måde at leve på, hvor problemet med klimaforandringer bliver løst. Ved at engagere os i permakultur går vi konstruktivt ind i denne historisk set gigantiske genopbygningsopgave, og derfor er den nye generation af unge permakulturister også blevet kaldt generation regeneration. Det, at genopbygning og modvirkning af klimaforandringerne står centralt i permakulturen, gør at det ikke er for sent.
Permakultur står i dag klar med en værktøjskasse, der giver os de nødvendige gennemslagskraftige redskaber til at gøre det, der skal til. Permakultur er et reelt og attraktivt alternativ til overforbrug, forurening og klimaforandringer …”

Der er lavet både klassesæt rabat og Early Bird rabat: https://levbaeredygtigt.dk/bog/