“Bogen om Permakultur – kort fortalt” kommer til efter√•ret

Endelig kommer¬† “Bogen om Permakultur – kort fortalt”,¬†der giver en let forst√•elig og tidsaktuel introduktion til permakulturens mange aspekter. Vi synes at der har manglet en kort bog, der p√• en gang giver overblik over permakultur og som samtidig forholder sig helt konsekvent til, hvordan vi kan modvirke klimaforandringerne i praksis.

Bogen om Permakultur er permakultur tidsskriftets 10 √•rs jubil√¶umsnummer og alle der i 2018 er medlemmer af Permakultur Danmark vil modtage bogen som en del af deres medlemskab sammen med det super gode for√•rsnummer. Herefter vil bogen koste en del mere, s√• hvis du √łnsker “Bogen om Permakultur – kort fortalt” er det en stor fordel at melde dig ind nu.

Bogen er opl√łftende l√¶sning, der giver anvisning til konkret handlen og bringer fotos fra flotte permakulturprojekter i hele Skandinavien.

Bogen n√•r hele vejen rundt … ‚ÄĚHvad er permakultur?‚ÄĚ ‚ÄĚSkovlandbrug og dyrehold, skovhaver, h√łjbede og permakulturel korndyrkning‚ÄĚ, “Energil√łsninger‚ÄĚ, ‚ÄĚL√łsninger til det kulstoflagrende passivhus af lokale materialer‚ÄĚ, ‚ÄĚAkvakultur og spildevandsrensning‚ÄĚ, ‚ÄĚLandby-netv√¶rker ‚ÄĚ, ‚ÄĚAlternativ √łkonomi‚ÄĚ mm.

Bogen er skrevet af diplomholderne Mira Illeris og Esben Schultz, der har arbejdet med permakultur i praktis og som formidlere i snart 20 år.

Bliv medlem