Kom til workshop med hegning af skovlandbrugssystem 8.-10. april 2017

Permakulturlandbrugene på Svanholm inviterer til workshop.

SONY DSCVær med til at hjælpe Danmarks første fossilfri permakultur landbrug godt i gang. Vi giver økologisk mad og undervisning og du giver arbejde og råstyrke. Overnatning i medbragt telt eller i kursuslokalet.

Vi skal have lavet et permakultur landbrugssystem, hvor geder går under store nøddetræer og holder græs og skadedyr nede. Vi skal have hegnet folden og rundt Malkeged_i_foldom hvert enkelt træ. Det foregår med hegnsstolper lavet af flækkede træer fra skoven bagved og dyrehegn. Hvis vi når det hele ender vi med at sætte geder og kid ud på folden. Om aftenen vil der være undervisning om permakulturbyggeri og skovlandbrug. Se program.

Workshoppen og mad er gratis, da du giver en masse fysisk arbejde retur. Men vores erfaring er, at vi må bede om et depositum, for ikke at sige nej til nogen, for efterfølgende at få afbud og køre med tomme pladser – og det har vi desværre prøvet et par gange. Depositummet er på 500kr og gives retur efter workshoppen (hvis du er mødt op og det er en forudsætning, at du kan deltage i hele workshoppen). En plads er først reserveret ved indbetaling til kono nr.: 8401 1047879

SONY DSCVel mødt

Esben Schultz og Mira Illeris, permakultur diplomholdere og redaktører for Tidsskrift om Permakultur.