RABAT PÅ AKTUELLE NUMRE AF PERMAKULTUR + MEDLEMSSKAB 2017

p1010086Så er det ved at være sidste chance for tilbuddet der gælder januar med. Normalpris 480kr – her 350kr som inkluderer Permakultur tidsskrifterne fra både 2016 og 2017 samt medlemskab i 2017 … som medlem får du årets Permakultur tidsskrifter, elektroniske nyhedsbreve, rabat til arrangementer/ekskursioner, mulighed for at præge og støtte foreningen. Bliv medlem

Forårstidsskriftet 2017 bringer dybdegående artikler med ny viden til Danmark om: Keyline Farming, Sveriges ældste skovhave, Halmhus i kredsløb med have og dyr, Træet der kan spises – Kinesisk mahonie, Permakulturturisme i Italiens smukkeste økosamfund … og mange flere. Det bliver nemlig et udvidet nummer på 48 indholdsrige sider.

De aktuelle numre fra 2016 byder på: Hvordan etablerer vi bedst bunddække i skovhaven?,  Permakultur & Gode Penge, Skovhaver og swales, Biokul-komfur lige til at bruge, Tang som gødning, Det flytbare hønsehus, Permakultur slår rod på Samsø, Permakultur planter håb i Palæstina, Løssalg i genbrugsbeholdere, Permakulturhaven og det helhedstænkte hjem.