Artikel: Permakulturhave med ænder og sødskærm

mariehoene-og-soedskaermsblomst

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Permakultur forside 16

Tidsskrift om Permakultur bringer artikler, der går fra det store perspektiv til konkrete løsninger om, hvordan vi kan genopbygge naturressourcerne og modvirker klimaforandringerne. Her “dobbelt artikel” om ænder der giver æg og bekæmper snegle i permakulturhaven med flerårige grønsager som bl.a. sødskærm. Artiklen er fra Tycho og Karolines første have og i næste nummer, der kommer sidst i september, bringer vi en om deres videre arbejde med at bygge et halmhus i kredsløb med deres skovhave, højbedshave, dyr og fællesskab. Læs og del artiklen – vi vil gerne være flere den frodigt voksende Permakulturbevægelse.

permakulturhave-med-aender-og-soedskaerm-tidsskrift-om-permakultur-nr-5-2011

Meld dig ind nu, støt udgivelsen og modtag tidsskriftet:

https://levbaeredygtigt.dk/tidsskrift-om-permakultur-2/bestil-abonnement/