Artikel: Permakultur på en tønde land

Malkeged_i_foldzone_designHer en artikel til alle jer der har lidt land, uden at være landmænd. Artiklen giver kort og enkelt et eksempel på, hvordan permakultur er brugt som redskab til at indrette en selvforsyning med grønt, frugt, kød, æg og gedemælk. Analysedelen og zonedesignet er bl.a. tydelige. Designet er i øvrigt lavet på et Permakultur certifikatkursus med Patrick Whitefield, der med sin bog The Earth Care Manual(2004) nok har været den største inspirationskilde overhovedet til Esben og mits arbejde med permakultur. Læs artiklen og del den. Permakultur på en tønde land – Tidsskrift om permakultur nr. 1 – 2009 (2)

Bestil Tidsskrift om Permakultur og køb et sæt af de tidligere numre til rabatpris. Tidsskriftet laves primært med ulønnet arbejde, fordi vi synes, det er vigtigt at få Permakultur ud i verden.

https://levbaeredygtigt.dk/tidsskrift-om-permakultur-2/bestil-abonnement/