Permakultur Tidsskrift – Nyt nummer snart

Permakultur forside 16Nyt nummer af Permakultur kommer snart og bringer endnu en gang helt ny viden til den nordiske Permakultur bevægelse. F.eks. erfaringer med et biokul-komfur til madlavning, der laver kul til din dyrkning som modvirke klimaforandringerne. Og 2 artikler om hvordan unge familier i henholdsvis Sverige og Danmark har skabt sig en gennemført permakultur livsstil. Og formanden for foreningen Gode Penge har skrevet en artikel, hvor han sætter det nuværende pengesystem i forhold til permakulturbevægelsen og kommer med løsninger. Meld dig ind nu, støt udgivelsen og modtag bladet https://levbaeredygtigt.dk/tidsskrift-om-permakultur-2/bestil-abonnement/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *