Artikel: Gule Reer – Land-bynetværk for bæredygtige byer i praksis.

Billedresultat for gule reer permakulturHer en netartikel fra Permakultur: Gule Reer – Land-bynetværk for bæredygtige byer i praksis.

Tidsskrift om Permakultur bringer artikler fra permakultur steder rundt om i Norden for at formidle erfaringer og involvere nye. Her en artikel om Danmarks ældste permakulturprojet – Gule Reer ved Roskilde, hvor en gruppe fra Vesterbro siden 1988 har dyrket deres grønt, frugt, nødder og produceret æg og hønsekød på 1½ ha. Det er et konkret eksempel på en bioregional løsning og på hvordan byernes opland må fungere som ressource område for at byerne kan blive bære- og modstandsdygtige. Projektet er  i dag åbent for andre end folk fra Vesterbro – Besøg stedet, kom og vær med! Læs og del artiklen.  Gule Reer – Land-bynetværk for bæredygtige byer i praksis; Tidsskrift om permakultur nr. 3-2010

Permakultur tidsskriftet laves primært med ulønnet arbejde og ved at holde det er du med til at sikre forsat udgivelse. Få tidsskriftet ved medlemskab af Permakultur Danmark 240kr/år. Abonnement i Danmark uden medlemskab 140kr/år. Del gerne – vi vil gerne være flere i permakulturbevægelsen. Kontakt mirailleris@gmail.com.