Ønsker du Permakultur tidsskriftet?

Forside Tidsskrift om Permakultur 15-2016Aktuelle nr. af Permakultur tidsskriftet bringer artikler om: Hvordan biokulsovne til opvarmning og madlavning samtænkes med skovlandbrug og giver øget kulstoflagring. Hvordan vi bedst etablerer bunddække af flerårige grønsager i skovhaven med erfaringer fra Svanholm Skovhave. Hvordan permakultur planter håb i Palæstina. Hvordan permakultur slår rod på Samsø. Tang som modstandsdygtig gødning. Det flytbare hønsehus og om andelslandbrug i praksis.

Artikler der bringer ny viden til Danmark, er dybdegående og fulde af konkrete løsninger på en attraktiv fremtid der modvirker klimaforandringerne.

Permakultur tidsskriftet laves primært med ulønnet arbejde og ved at holde det er du med til at sikre forsat udgivelse. Få tidsskriftet ved medlemsskab af Permakultur Danmark 240kr/år, Norsk Permakultur 300kr/år eller Permakultur Sverige 300kr/år. Abonnement i Danmark uden medlemskab 140kr/år. Del gerne – vi vil gerne være flere i permakulturbevægelsen. Kontakt mirailleris@gmail.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *