Volontørophold for 3-4.pers på Svanholm Permakultur landbrug d.10.-29.april

Vi søger endnu 1-2 personer som vil komme og hjælpe Permakulturlandbrugene på Svanholm godt i gang fra d.10.april – 29. april 2016. 2 er allerede tilmeldt.d38dd-img_1176
Først skal vi gennemgå permakultur design og have plantet træer til kronlaget til Danmarks første landbrug. Herefter skal der lægges beskyttelse om træerne.
Så skal vi have fældet en masse træer (der ikke skal
afbarkes) og skåret dem op – dage i forårsskoven med hårdt fysisk arbejde. Vi gennemgår tegningerne til de permakulturhuse vi skal bygge af træet.
Der bliver rundvisning i Permakultur skovhaven og mulighed for at tage til Det Fælles Bedste i Lejre d.22.-24.april.
(Hvis vi når mere skal vi også lave gedehegn og højbede.)
OLYMPUS DIGITAL CAMERADer er fri i weekenderne. Arbejdsdagene er fra kl. 9.00-15.30. Vi giver fuld økologisk kost og logi. Nogle dage spiser I med i storkøkkenet på Svanholm, nogle dage laver I selv mad og nogle dage spiser i med privat.
Overnatning bliver i rum, hvor vi bor, medmindre du mere er til teltning i skoven. Vi betaler selvfølgelig for logi og kost og der vil være frisk grønt fra skovhaven.
Har du lyst til at komme eller kender du nogen der kunne have lyst? Vi lover det bliver lærerigt og hyggeligt! Kontakt signe.sofie(snabela)gmail.com
 Læs mere på http://www.permakulturliv.dk/