Artikler: Permakultur i Sydindien og Palæstina

Permakultur bringer jævnligt artikler om permakultur i En af de skolens elever vander et ungt teaktræ i skovhaven_Prioritetulandene. I næste nr. der kommer til marts kommer en gribende artikel om en ildsjæl der kæmper for at udbrede permakultur i et Palæstina ramt af krig og klimaforandringer. I forbindelse med at Tidsskrift om Permakultur nr.5 er udsolgt deles her en artikel om Permakultur i Sydindien.

Permakultur er en global bevægelse. De samme analyseredskaber til at genopbygge naturressourcerne, ved at lade naturen arbejde for os, bruges på alle kontinenter, men tilpasset lokale forhold og klima. Her om bananspildevandsrensning og andre eksotiske løsninger. Læs og del den:

Permakultur i Sydindien – Tidsskrift om Permakultur nr. 5

Få de kommende Tidsskrift om Permakultur(laves primært med ulønnet arbejde)– Meld dig ind i Permakultur Danmark for 240kr/år og modtag dermed tidsskriftet, nyhedsbreve og deltag i arrangementer. Kontakt medlem@permakultur-danmark.dk. Eller tegn blot abonnement 140kr/år kontakt mirailleris@gmail.com

Få de 13 første udgaver af Permakultur (- nr. 3 og 5, der er udsolgt) til rabatpris – 380kr. Mange køber sæt og det skyldes, at det er den største samlede danske litteratur om permakultur og den høje kvalitet i artiklerne, der bringer meget ny viden om permakultur løsninger til Danmark og samler en Nordisk permakultur bevægelse.