Permakulturlandbrugene på Svanholm inviterer til workshop

Permakulturlandbrugene på Svanholm inviterer til workshop

Udbygget træfældning og afbarkningsworkshop med skovhave rundvisning mv. 3.- 6. marts. Vær med til at hjælpe Danmarks første fossilfri permakulturlandbrug godt i gang. Vi giver økologisk mad, undervisning og rundvisning og du giver arbejde og råstyrke.

Vi fælder træer med tomands-sav og afbarker dem manuelt i forårsskoven. Vi laver jordafdækning omkringtræfældningworkshop+skovhave 068 de nyplantede træer på Permakultur landbrugene og vi viser rundt Svanholm Permakultur Skovhave. Om aftenen vil der være undervisning om permakulturbyggeri og skovlandbrug.

Workshoppen og mad er gratis, da du giver en masse fysisk arbejde retur. Erfaringen viser at du skal melde dig til hutigt, hvis du ønsker at deltage. Læs program mv. her:

http://levbaeredygtigt.dk/arrangementer/program-permakulturlandbrugene-anden-workshop/

Skriv til mirailleris[snabela]gmail.com