Læs artiklen: Evaluering af permakulturprojekter

2015.11.17 - nordisktræf, båltur på bakke, 13 tidsskrifter 059I forbindelse med at næste nummer af Tidsskrift om Permakultr udkommer i morgen, lægger vi denne artikel ud nu. Læs den på Svensk eller dansk og del den gerne, for vi vil gerne være flere.

I permakultur laver vi gennemtænkte designs. Designs som når de er gjort til virkelighed skal regenerere naturressourcerne … regenerere Jordens nedslidte økosystemer. Men hvordan sikrer vi, at der faktisk sker en regenerering? Det er nødvendigt, at vi som permakulturister evaluerer de udførte designs. Artiklen giver en konkret vejledning i, hvordan vi kan evaluere på, om et udført design når hele vejen rundt og opbygger naturressourcerne.

https://levbaeredygtigt.files.wordpress.com/2015/11/utvc3a4rdering-av-permakulturprojekt-tidsskrift-om-permakultur-12-2014-svensk.pdf

https://levbaeredygtigt.files.wordpress.com/2015/11/evaluering-af-permakulturprojekter-tidsskrift-om-permakultur-12-2014-dansk.pdf