Tidsskrift om Permakultur får nye underoverskrifter, der går skarpt ind og definerer begrundelsen for Permakultur:

Forside med nye underoverskrifterGenopbygning af naturressourcerne Fordi permakultur tager udgangspunkt i at naturressourcerne er nedbrudt og en genopbygning er nødvendig. Det er kriteriet for permakultur, at det opbygger naturressoucer – og det er netop her permakultur udmærker sig med sin helhedsorienterede vinkel.

Liv & løsninger der modvirker klimaforandringerne Fordi klimaforandringerne er den største udfordring vi som globalt samfund står midt i – den mest nedbrudte ressource. Tidsskriftet bringer artikler om attraktive løsninger så vi kan indrette vores liv, så de modvirker klimaforandringer ved dels at reducere udledningen, men også ved at lagre kulstof fra atmosfæren i jord, træers ved, byggematerialer mv.

Forsidebilledet her er fra en akvakulturhave med en lang række udbytter – som forårsnummeret 2015 vil bringe en artikel om …