Velkommen til Permakulturgaarden, der ligger i Skovvirke, som er en klynge af 6 brug på hver 1½ ha. Fælles har vi her udover 2 ha. Permakultur skovhaver og skovlandbrug øger biodiversiteten og er den type landbrug, der lagrer mest kulstof pr. ha. Samtidigt bygger vi huse af lokale naturmaterialer og lever indenfor et bæredygtigt økologiske fodaftryk. Således er Skovvirke et eksempel på, hvordan vi kan modvirke klimaforandringerne og regenerere naturressourcerne i praksis. 

  • Bogen om Permakultur 
  • Kurser, rundvisninger, workshops og foredrag
  • Politisk arbejde for bedre vilkår for permakultur
  • Permakultur skovlandbrug, skovhaver, byggeri og energiløsninger i praksis

KOMMENDE KURSER:

  • Special dagskursus i permakultur skovhaver og skovlandbrug bestil af en gruppe, der skal lave madskov Skanderborg 2.september. FULDT BOOKET.
  • Dagskursus i permakultur skovhaver og skovlandbrug d.3.september – 200kr i SU-rabat FULDT BOOKET (skriv for at komme på venteliste)

DATOER FOR PERMAKULTUR  DESIGNKURSUS (PDC) OG KURSER I SKOVHAVER OG SMÅSKALA SKOVLANDBRUG I 2024 KOMMER SNAREST (skriv for at få en mail, når vi slår datoerne op )

  •  I 2022 kom godt 260 på kurser og rundvisninger og det viser den store interesse for permakultur som et attraktivt alternativ, der modvirker klimakrisen og regenerere naturressourcerne. Igen i år oplever vi stor efterspørgsel – tilmeld dig her

BOGEN OM PERMAKULTUR
 

Har solgt langt over forventet, nemlig over 5300 eksemplarer : “Bogen fungerer som en total introduktion til permakultur, hvor alle centrale begreber afklares på en fint formidlet og let forståelig måde. En god håndbog til den der selv vil i gang med permakultur … denne bog vil ganske sikkert være et godt redskab for den nysgerrige læser, fra græsrødder til politikkere, og for samfundet” Lektørudtalelse april 2019. Læs andre anbefallinger her.